
◀️جلسه کارگروه ارتقاءکیفیت آردونان به ریاست مهندس ابراهیم خانی سرپرست فرمانداری شهرستان کبودراهنگ و اعضای کارگروه برگزار گردید.
🔸️سرپرست فرمانداری شهرستان کبودراهنگ با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم عزیز به شمار می رود، گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانوایی های شهرستان داشته باشند.
🔸️مهندس ابراهیم خانی تاکید کرد: در تمام فرآیندهای تولید نان، خبازان شهرستان باید استاندارد های لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی ها رعایت ضوابط بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت دستگاههای یاد شده در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است
🔸️وی افزود:بعداز اعلام قیمت جدید نان ۲۶۰مورد از نانوایی های سطح شهرستان بازرسی انجام شده است که از این تعداد ۳۳نانوایی به تعزیرات حکومتی برای تشکیل پرونده جهت برخورد قانونی معرفی شده است.
◀️ سه شنبه ۷دیماه۱۴۰۰
روابط عمومی فرمانداری شهرستان کبودراهنگ