🔰در کمیته آرد و نان شهرستان رزن عنوان شد:
🔸 ساعت پخت نانوائیها، عموماً از ساعت ۷ صبح تا ۱۳ می باشد و نانوائیها باید طوری برنامه ریزی نمایند تا در طول این مدت به مشتریان نان عرضه کنند، ضمن اینکه تعدادی از نانوائیهای آزاد پز، برای رفاه حال شهروندان عزیز، بعدازظهر و عصر پخت نان دارند.
🔹نانوائیهایی که طبق نظر کارشناسان یا گزارش مردمی، نان با کمیّت پائین ارائه کنند، مشمول جریمه نقدی و کسر سهمیه آرد خواهند شد.
🔹ارائه مجوز برای احداث نانوانی جدید، برابر قانون و با عنایت به بسته بودن سایت مربوطه ممنوع می باشد.
🔹دو مورد از نکات ریز بهداشتی که در بسیاری از نانوائی ها رعایت نشده و باعث ایجاد بیماری در میان مردم می شوند:
۱_ پهن کردن گونی های پلاستیکی آرد روی میزهای مخصوص نان
۲_ سوزاندن نان به بهانه برشته کردن و تحویل زغال و کربن به مردم است که هر دو این موارد باعث ایجاد بیماری سرطان شده و بدینوسیله به نانوائی ها اخطار داده می شود که این موارد را اصلاح نمایند، در صورت عدم رعایت موارد مذکور بازرسان مربوطه با متخلفین برخورد خواهند کرد.
🔺شورای آرد و نان شهرستان به منظور بهبود وضع موجود و هر گونه اصلاح در این حوزه از نظرات مردمی استقبال می کند.