جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان تویسرکان به ریاست حسین افشاری سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان، معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری، بخشداران و با حضور کارشناس مدیریت برنامه و بودجه استانداری وجمعی از اعضای شورای اداری این شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری در حال برگزاری است.
📣حسین افشاری، سرپرست فرمانداری شهرستان تویسرکان در کمیته برنامه ریزی شهرستان تویسرکان اظهار داشت:
📌ندای توی
✅ جلسات که فرماندار حضور دارد مدیران مکلف هستند حاضر شوند، دنبال وقت گذرانی و جلسات تشریفاتی نیستم به دنبال اثر بخشی جلسات هستیم، اگر مدیر نتوانست حاضر شود جانشین معرفی نکند و تنها مدیر کلش می تواند بجای وی به جلسه بیاید.
✅ سطح جلسات شهرستان و مدیریت باید ارتقا یابد، شما نماینده وزارت خانه در سطح شهرستان هستید هر اتفاقی در حوزه شهرستان بیفتد شما متولی آن هستید.
✅ اینکه تصور کنید کسی به جای شما کار کند تصوری بیهوده است، اگر پیگیری نکنید مدیرکل هم دنبال شهرستانی می رود که فعال تر است و به وی آلارم می دهد. اگر نتوانید سهم شهرستان را بگیرید ضعیف هستید و باید فکر دیگری کنم.
✅ مدیران باید نیازهای واقعی و پیش روی خود و منطقه را ببینند.
✅ برنامه محوری مورد تأکید بنده است که در قدم اول شناسایی نیازها و کارشناسی نیازهای شهرستان در حوزه خودتان است.
✅طرح آمایش سرزمین استان همدان تهیه شده و آماده بهره برداری از طرح هستیم، برای این طرح کار کارشناسی گسترده انجام شده و می دانیم کدام نقطه شهرستان برای کارهای اقتصادی و ... ظرفیت دارد، برای برنامه ریزی استفاده از سند آمایش به شما کمک می کند
✅ استفاده از بودجه ملی بویژه استفاده از بودجه ۱۴۰۱ است.
✅ ۲هزار و ۲۰۰ هزار هزار میلیارد تومان با همه سختی ها منابع تأمین شده، رئیس جمهور نظر دارند که کسری بودجع نداشته باشد، که ۵ درصد بر اساس شاخص توزیع و بقیه به تلاش من و شما بستگی دارد.
✅ ما ایرادی داریم که به کارهای روزمره میرسیم، شما مدیران عملیاتی نظام هستید که باید رضایتمندی مردم را داشته باشید، ولی پس از فرصت اداری وقت بگذارید و ظرفیت ها را احصا و افق ذهنی را ارتقا دهید و از ظرفیت بودجه ۱۴۰۱ و نماینده ملی شهرستان استفاده نمایید.
✅ سه پروژه بزرگ ملی در لایحه ۱۴۰۱ پیش بینی شده که جز ۵ درصد است، بودجه ظرفیت گسترده ای دارد که باید استفاده کنید.
✅ تلاش دارم جلسه کم بگذارم اما در محل کارتان هرچه توانستید کارهای ارباب رجوع را در چهارچوب قانون انجام واگر نشد به ما ارجاع تا با مدیران استانی پیگیری کنیم و اگر نشد صادقانه به ارباب رجوع دلایل نشدن را بگویید.
✅با توجه به سه محور شناسایی نیازهای، شناسایی ظرفیت آمایش سرزمین در شهرستان و بررسی ظرفیت بودجه پروژه های اولویت دار را مشخص و پیگیری کنید.
✅ پروژه های نیمه تمام اولویت ریاست جمهور بوده و در لایحه بودجه هم مدنظر است، پروژه های که بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی سرمایه های نظام هستند که باید در اولویت کاری شما باشند، بهره وری و رشد اقتصادی نیز از این محل است.
✅ پروژه های مردمی را نیز در اولویت قرار دهید، آرامستان که مطالبه مردم شده تیم متخصص کارشناس بی طرف بررسی بر اساس شاخص ها را انجام دهد و وقتی به نتیجه رسید همه با هم از آن تبعیت کند.
✅ قلب تصمیم گیری شهرستان کمیته برنامه ریزی است که مدیران با برنامه تشریف بیاورند و در خصوص پروژه های دیگران هم می توانید نظر دهید، هدف استفاده از خرد جمعی است.
✅ پنج شنبه مراسم ۹ دی را داریم نسبت به آذین بندی ادارات مبادرت ورزند و در مراسم حضور بهم رسانید و در ادارات نیز افرادی را برای پاسخ به ارباب رجوع در این روز بگذارید