استاندار همدان گفت: پیام و ادبیات پایداری دفاع مقدس باید به شکل هنرمندانه به نسل جوان منعکس و زمینه و فضا برای بیشتر شدن آثار پرمحتوا در زمینه ادبیات دفاع مقدس ایجاد شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری همدان،علیرضا قاسمیفرزاد در دیدار با نویسندگان نوقلم ادبیات دفاع مقدس اظهار کرد: فرهنگ اعتقادی ما باید در مقابل هجمههای دشمنان حفظ و نگهداری شود.
وی افزود: در دوران دفاع مقدس نوجوانان ما اسلحه بر دست گرفتند و برای دفاع از ارزشها، خاک، ناموس، فرهنگ و حیثیت کشور در مقابل دشمن ایستادگی کردند.
قاسمیفرزاد تصریح کرد: فرهنگ مقاومت و پایداری، انگیزه و عاملی بود که نوجوانان و اقشار مختلف جامعه را با قدرت و قوت به جبهه های جنگ میکشاند.
وی ادامه داد: رزمندگان با هدف رضایت خداوند، اجرای فرمان امام خمینی (ره)، عمل به جهاد در راه خدا و ادبیات پایداری به جبههها عزیمت میکردند.
استاندار همدان با بیان اینکه جبهه دفاع مقدس دورههای انسان سازی بود، تاکید کرد: ۳۶ هزار دانشآموز شهید داریم که باید در ادبیات پایداری، فداکاریهای این نوجوانان و رزمندگان و شهدا را بیان کنیم.
قاسمیفرزاد افزود: شهید جلال تقویطلب یکی از نوجوانان با تقوای همدان بود که به عنوان یک الگو برای نوجوانان امروزی میتوان زندگینامه آن را به شکل اثر هنری منعکس کنیم.
وی ادامه داد: تاریخ همچون رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس را ندیده است و الگوهای جامعه ما همچون شهید سلیمانی و شهید همدانی در جبهههای دوران دفاع مقدس رشد پیدا کردهاند.
استاندار همدان گفت: تولید آثار فاخر و ارزشمند در حوزه دفاع مقدس و ادبیات پایداری نسلهای بعدی را بیدار میکند و از هنرمندانی که این رسالت خطیر و بزرگ را برعهده گرفتند و پیامرسان شهدا هستند قدردانی میکنم.
وی خاطرنشان کرد: نویسندگان و هنرمندان حوزه ادبیات پایداری، فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت را برای انتقال به نسل آینده با ادبیاتی به تحریر درمیآورند که قابل درک و فهم باشد.