استانداری به عنوان نماینده عالی دولت در منطقه ، وظیفه هماهنگی میان دستگاههای اجرایی استان و نظارت بر مجموعه عملكرد را برعهده دارد.
شان استانداری ، شانی حكومتی است و محور برنامه ریزی ها و تصمیم گیریها در جهت تأمین امنیت عمومی به عنوان اصلی ترین وظیفه حاكمین به شمار می رود. به همین جهت استاندار ریاست شورای تامین استان و فرمانداران ریاست شورای تأمین شهرستانها را برعهده دارند.
اجرای سیاستهای دولت جمهوری اسلامی در همه حوزه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و تلاش در جهت افزایش شاخصهای كمی و كیفی در این حوزه ها وظیفه استانداری است ، كه توسط معاونتهای سیاسی و امنیتی - برنامه ریزی – توسعه مدیریت و منابع انسانی – هماهنگی امور عمرانی و در قالب كارگروه های تخصصی مورد پیگیری قرار می گیرد .
به دنبال رسیدن به سند چشم اندازاستان همدان درافق 1404هجری شمسی با اتکال به قدرت لایزال الهی و در پرتو چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در افق بیست ساله ، همدان را استانی توسعه یافته دارای تعامل فعال در سطح بین الملل با جایگاه مناسب علمی ، فرهنگی ، اقتصادی و فناوری در كشور ، موثر در منطقه، متوازن ومتناسب با محیط كاربردی پیرامونی با هویتی اسلامی و ارزشهای ملی می باشیم بگونه ای که شفافیت و دسترس پذیری در آن بطور کامل محقق شده باشد و تمام سیاستگذاران و تصمیم گیران در برابر مردم پاسخگو باشند .
در این راستا و به منظور جلب مشارکت های مردمی ، استانداری همدان برخود لازم می داند نظرات ، پیشنهادات و انتقادات آحاد مردم بویژه نخبگان ، متخصصین ، صاحب نظران ، مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی را گردآوری و راهبردهای منتج به افزایش کیفیت خدمات را تدوین نماید .
استانداری استان همدان تعامل و تبادل اطلاعات با آحاد مردم و و دستگاه های اجرایی را در سرلوحه کار خود قرار داده است
می تواند دیدگاه خود را بر روی هر مطلبی بیان کنید . در انتهای همان مطلب بر روی گزینه دیدگاه شما کلیلک کنید .
می تواند از طریق منوی ارتباط با ما و صفحه مشارکت ها ما را نظرات ، پیشنهادات و انتقادات و سامانه پیامکی 30008529 خود آگاه سازید .
بدین ترتیب استانداری می تواند محل رجوع شهروندانی قرار گیرد كه خواستها و مطالبات قانونی شان از طریق دستگاههای اجرایی ذیربط پاسخ لازم و مناسبی را دریافت نمی كند.