به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری، دکتر علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه اقتصاد مقاومتی استان، گفت: در بودجه ۱۴۰۱، حرکتهای قابل قبولی در راستای توسعه و رشد و تعالی کشور میتوان اجرا کرد.
استاندار همدان گفت: بودجه ۱۴۰۱ بر اساس واقعیتها و نیازهای جامعه برنامه ریزی شده و امیدواریم با اختیاراتی که به استان داده می شود ریلگذاری مناسبی در راستای توسعه همه جانبه استان شکل گیرد.
وی گفت: در جلسه ای که با اعضای هماهنگی بانک ها داشتیم قرار شد، بانک ها اعتبارات درآمدی را در استان هزینه کنند.
وی افزود: بیش از ۷۰ درصد درآمد بانک ها باید در حوزه سرمایه در گردش تولید در بخش های مختلف صنعت کشاورزی و تولید و اشتغالزایی استان سرمایه گذاری شود.
وی با اشاره به اینکه مباحث مالی باید در استان متمرکز شود، افزود: حساب های بانکی واحدهای تولیدی شهرستان های استان باید در همان شهرستان متمرکز و مورد بهره برداری قرار گیرد.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: عملیات اجرایی ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان باید با همه توان در سال ۱۴۰۱ آغاز شود.
وی تصریح کرد: در طرح نهضت ملی مسکن، ۵۰ هزار واحد مسکونی متعلق به شهر همدان است که باید طی چهار سال ساخته شود.
استاندار همدان ادامه داد: عملیات ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی در این شهر باید در سال ۱۴۰۱ پایه گذاری شود.
وی با اشاره به اینکه رتبهبندی معلمان باید همیشه در صدر امور باشد، گفت: آیندهسازان کشور به دست معلمان تربیت می شوند و باید توجه ویژه ای به این عزیزان داشته باشیم.
قاسمی فرزاد گفت: در بودجه ۱۴۰۱ به نان به عنوان قوت غالب مردم توجه شده و ۸۵ هزار میلیارد تومان در این بودجه به آن اختصاص یافته است.
وی افزود: امیدواریم قانون بودجه ۱۴۰۱ بتواند با گشایش های پیش رو موجب توسعه و پیشرفت کشور و استان شود.
استاندار همدان تاکید کرد: اقتصاد کشور بر اساس اقتصاد مقاومتی پایه گذاری شده و آینده آن به تصمیمات پیش رو گره نخورده است.
وی در رابطه با انتصابات مدیران دستگاههای اجرایی استان گفت: به موجب مصوبه شورای عالی اداری انتصابات باید با هماهنگی استانداران صورت گیرد.
قاسمی فرزاد گفت: هر وزارتخانه توانایی ها و ظرفیت نیروهای خود را بهتر میشناسند و با یک ارتباط دوطرفه از سوی وزارتخانه و استانداران، انتصابات صورت می گیرد.
وی ادامه داد: تعامل با نمایندگان مجلس نیز وجود دارد و ممکن است نمایندگان افرادی را معرفی کنند و با ارزیابی دقیق و امتحان کتبی و مصاحبه حضوری، در نهایت با هماهنگی استانداران، حکم فرد برگزیده صادر شود.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: در یک ماه باقی مانده از سال۱۴۰۰، مدیران برای دریافت اعتبارات تخصیصی اقدام کنند.
وی افزود: تعامل دو سویه مدیران با نمایندگان مجلس شورای اسلامی اهمیت زیادی در راستای جذب اعتبارات برای توسعه شهرستان ها وجود دارد.
استاندار همدان گفت: ۲۷.۵ میلیارد تومان از محل فروش اموال مازاد ادارات استان تامین شده که بسیار ارزشمند است.
وی با اشاره به اینکه توزیع اعتبارات شهرستانها باید عدالت محور باشد، ادامه داد: دستگاههای استان در راستای فروش اموال و املاک مازاد خود اقدام کنند.