نخستین جلسه کمیته بهرهوری در سال ۱۴۰۱ به ریاست دکتر علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان و با حضور مهندس ظاهر پورمجاهد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، سید مهدی وفایی سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، پیمانی مدیرکل سازمان امور اقتصادی و دارایی استان، خیرخواه عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا، توتونچیان مدیرعامل شرکت صنایع غذایی سحر استان، شانیان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، مددی، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان، خانم محمدی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مجذوبی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی همدان، ضروری مدیرعامل آب منطقهای استان، بادامی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان، مالمیر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری، موضوع این جلسه، ساماندهی کمیتههای مرتبط با مسائل مدیریتی و اداری و به منظور ایجاد ساز و کار هماهنگ و افزایش اثربخشی اقدامات و برنامههای مرتبط با موضوع بهرهوری و نیز در راستای راهبری و استقرار چرخه بهرهوری در استان بود.
از جمله موضوعاتی که در دستور کار این جلسه قرار گرفت: نخست، تشریح شرح وظایف کمیته بهرهوری استانی، دستور جلسه بعدی ارائه گزارش اقدامات انجام شده در خصوص استقرار چرخه بهرهوری توسط دستگاههای اجرایی ( دانشگاه علومپزشکی، آب منطقهای، شرکت شهرکهای صنعتی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان) و در پایان بهرهگیری از رهنمودهای استاندار همدان در این زمینه بود.
استاندار همدان در این جلسه، با اشاره به اهمیت بهرهوری، گفت: باید در بحث بهرهوری، در دو بخش یکی درحوزه ساختار، سازمان و تشکیلات اداری و دیگری در بخش خصوصی و تولید، تفکیک قائل باشیم.
وی در ادامه گفت: اگر در راستای بهرهوری برای دستگاه یا ادارهای، سازوکار یا برنامهای تعریف نشده، باید به کمک حوزههای علمی، دانشگاهی و فناور برای آن دستگاه نقشه و مسیری برای بهره وری مشخص کرد.
قاسمیفرزاد گفت: در ساختار تولید و بخش خصوصی نیز، باید از افراد و گروههای متخصص مانند پارک علم و فناوری استفادل شود تا بتوان ضریب تولید را افزایش داد.
نماینده عالی دولت در استان، تاکید کرد: باید موانع عرصه تولید به نحوی برداشته شوند که بهرهوری در آن قابل رقابت با تولیدکنندگان خارج از کشور باشد.
وی تصریح کرد: دستگاهها باید در راستای بهرهوری، با ارائه برنامه، هزینهها را کاهش، چرخه را کوتاه و میزان مراجعه افراد به دستگاه را کم کنند.
وی در پایان گفت: در بخش تولید نیز بر همین روال، باید منابع را با حداکثر ظرفیت استفاده، و در راستای کاهش هزینه ها و افزایش بازدهی اقدام کرد.