استاندار همدان: موانع بخش تولید به نحوه‌ای برداشته شود که توان رقابت با تولیدکنندگان خارجی داشته باشند

image_2022_5_15-9_59_26_784_4Tb.jpg

 نخستین جلسه کمیته بهره‌وری در سال ۱۴۰۱ به ریاست دکتر علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان و با حضور مهندس ظاهر پورمجاهد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، سید مهدی وفایی سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، پیمانی مدیرکل سازمان امور اقتصادی و دارایی استان، خیرخواه عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا، توتونچیان مدیرعامل شرکت صنایع غذایی سحر استان، شانیان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، مددی، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان، خانم محمدی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، ویژه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مجذوبی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی همدان، ضروری مدیرعامل آب منطقه‌ای استان، بادامی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، مالمیر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری، موضوع این جلسه، ساماندهی کمیته‌های مرتبط با مسائل مدیریتی و اداری و به منظور ایجاد ساز و کار هماهنگ و افزایش اثربخشی اقدامات و برنامه‌‌های مرتبط با موضوع بهره‌وری و نیز در راستای راهبری و استقرار چرخه بهره‌وری در استان بود.

 از جمله موضوعاتی که در دستور کار این جلسه قرار گرفت: نخست، تشریح شرح وظایف کمیته بهره‌وری استانی، دستور جلسه بعدی ارائه گزارش اقدامات انجام شده در خصوص استقرار چرخه بهره‌وری توسط دستگاه‌های اجرایی ( دانشگاه علوم‌پزشکی، آب منطقه‌ای، شرکت شهرک‌های صنعتی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان) و در پایان بهره‌گیری از رهنمود‌های استاندار همدان در این زمینه بود.

استاندار همدان در این جلسه، با اشاره به اهمیت بهره‌وری، گفت: باید در بحث بهره‌وری، در دو بخش یکی در‌حوزه ساختار، سازمان و تشکیلات اداری و دیگری در بخش خصوصی و تولید، تفکیک قائل باشیم.

وی در ادامه گفت: اگر در راستای بهره‌وری برای دستگاه یا اداره‌ای، سازوکار یا برنامه‌ای تعریف نشده، باید به کمک حوزه‌های علمی، دانشگاهی و فناور برای آن دستگاه نقشه و مسیری برای بهره وری مشخص کرد.

قاسمی‌فرزاد گفت: در ساختار تولید و بخش خصوصی نیز، باید از افراد و گروه‌های متخصص مانند پارک علم و فناوری استفادل شود تا بتوان ضریب تولید را افزایش داد.

نماینده عالی دولت در استان، تاکید کرد: باید موانع عرصه تولید به نحوی برداشته شوند که بهره‌وری در آن قابل رقابت با تولیدکنندگان خارج از کشور باشد.

وی تصریح کرد: دستگاه‌ها باید در راستای بهره‌وری، با ارائه برنامه، هزینه‌ها را کاهش، چرخه را کوتاه و میزان مراجعه افراد به دستگاه را کم کنند.

وی در پایان گفت: در بخش تولید نیز بر همین روال، باید منابع را با حداکثر ظرفیت استفاده، و در‌ راستای کاهش هزینه ها و افزایش بازدهی اقدام کرد.

image_2022_5_15-9_59_42_931_q9K.jpg

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی