به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری همدان، مهندس شاهرخی استاندار همدان، در ادامه بازدیدهای میدانی خود از «موسسه آموزش عالی حوزوی فدک همدان» افزود: از ظرفیت حوزه های علمیه باید برای توسعه فرهنگ دینی و مذهبی استفاده بهینه شود.
وی با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران از پایههای معنوی فعالیتهای فرهنگی در جامعه است اظهار داشت: از قابلیت های این حوزهها میتوان در گسترش فضای معنوی کشور و اصلاح مشکلات تربیتی استفاده کرد.
شاهرخی به توان بالای حوزه علمیه خواهران در عرصههای فرهنگی، اجتماعی، جهادی و دینی اشاره کرد و گفت: تربیت عالم و نوآوری علمی نتیجه برگزاری کلاس های تخصصی در حوزه علمیه استان همدان است.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: برنامه ریزی در راستای حمایت از حوزه علمیه به عنوان یکی از مراکز مهم فرهنگی شهرستان و استان در دستور کار قرار گرفته است.
شاهرخی پیشرفت جنبه های مادی را به همراه جنبههای معنوی ارزشمند خواند و اظهار کرد: ترویج دین و فرهنگ ناب اسلام مهمترین نیاز در همه زمان ها در جوامع اسلامی است و باید به صورت عملی تحقق یابد.
وی خاطرنشان کرد: حوزه علمیه باید بدون دغدغه در مسیر هدف های مورد نظر فعالیت کند و باید از توان فرهنگی آن برای صیانت از حریم دینی جامعه استفاده شود.
استاندار همدان یادآور شد: تعلیم و تربیت طلبه ها و برنامه ریزی برای اعتلای فرهنگ دینی از وظایفی است که حوزه علمیه برعهده دارد و در تولید سرمایه های اجتماعی کشور بسیار ارزشمند است.
استان همدان دارای ۱۶ مدرسه علمیه فعال است و بیش از یک هزار و ۷۰۰ طلبه در سال تحصیلی جاری در مدارس حوزههای علمیه استان همدان مشغول به تحصیل هستند.