استاندار همدان با حضور در مراسم بهرهبرداری از فاز پنجم سنگ شیر پارس، گفت: پیشرفت و توسعه استان، در گرو هماهنگی و همراهی دولت و فعالان اقتصادی است.
استاندار همدان گفت: کسانی که در جهت تحقق شعار سال، تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها تلاش میکنند قابل تقدیر هستند.
وی افزود: فعالان خلاق عرصه تولید، تهدید تحریمها را به فرصت، تبدیل کردهاند.
وی تصریح کرد: در جریان تحریمها اقدامات خوبی از سوی تلاشگران عرصه تولید در جهت کاهش، قطع وابستگی و جلوگیری از خروج ارز در استان انجام شده که قابل تقدیر است.
قاسمیفرزاد، در ادامه گفت: با توجه به رشد و پیشرفتی که در عرصه علم، دانش و فناوری کسب کردیم، افق و چشمانداز پیشروی ما روشن و امیدبخش است.
وی افزود: کشورهایی هستند که از نظر ذخایر طبیعی و معادن فقیرهستند اما در راستای ایجاد و خلق دانش و تکنولوژی گام بر میدارند.
وی با اشاره به توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران، گفت: در این چند دهه بعداز انقلاب اسلامی، دانش و تکنولوژی لازم ایجاد شده و باید از ظرفیت معادن و مواد اولیه استفاده شود.
استاندار همدان، تصریح کرد: بسیاری از کشورها مواد اولیه را وارد و سپس طی فرآیندی آن را در زمینههای تولید به کار میگیرند، این در حالی است که مواد اولیه در کشور ما فراوان است و با اتکا به خلاقیت و دانش جوانان جمهوری اسلامی میتوان با استفاده از منابع و مواد اولیه، ارزش افزوده زیادی برای کشور ایجاد و صادر کرد.
وی گفت: طبق منویات مقام معظم رهبری باید از خامفروشی جلوگیری کرد تا بتوان ارزش افزوده ایجاد کرد. مقام معظم رهبری، فعالان عرصه تولید را افسران جنگ اقتصادی مینامند و از نظر وی، اقدام آنها یک جهاد است.
وی افزود: با توجه به نبوغ و توانایی مجموعه مدیریتی شرکت سنگ شیر پارس، افق و چشمانداز روشنی پیشروی آن قرار دارد.
نماینده عالی دولت در استان در ادامه توضیح داد: بسیاری از واحدهای تولیدی استان با عدم مدیریت صحیح، درگیر مشکلاتی شدند که واحدهای تولیدی خود را به سمت تعطیلی کشاندهاند. واحدهای تولیدی که بدهی مالیاتی، بانکی و بیمه ندارد، نشان از کاردانی و مدیریت صحیح آن دارد.
وی گفت: مجموعه مدیران بانکی استان همه توان خود در راستای حمایت از واحدهای تولیدی را به کار گرفتهاند.
وی با اشاره به برخی برنامههای دولت سیزدهم گفت: ایجاد صندوق توسعه و پیشرفت در هر استان، توسط دولت سیزدهم در برنامههای تولید و حمایت از تولید، در دستور کار قرار داده که میتواند موثر باشد. ایجاد صندوق توسعه در هر استان توسط دولتسیزدهم، یک حرکت بدیع و جدید است که در دولتهای قبل سابقه نداشته است.
وی گفت: از ظرفیتها و پتانسیلهای استان در جهت توسعه، رشد تولید، جذب سرمایه گذار خارجی و داخلی استفاده خواهد شد. دولت از برنامههای توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی استان، استقبال و حمایت خواهد کرد.
وی تاکید کرد: مجموعه دستگاههای اجرایی استان که در امر تولید دخیل هستند، در کنار فعالان اقتصادی قرار خواهند گرفت.
استاندار همدان تصریح کرد: برای پیشرفت و توسعه استان، به هماهنگی و همراهی متقابل بین دولت و فعالان اقتصادی نیاز است. مجموعه مدیریتی استان در شرایط تحریم، همه توان خود را در راستای حمایت از تولید و توسعه استان به کار گرفتهاند.
وی گفت: برخی از دستگاههای اجرایی، نه تنها کمکی به تولید و توسعه استان نکرده بلکه، امکانات و سرمایهها را نیز تضییع کرده و هدر دادهاند.