استاندار همدان با اشاره به اینکه فرصتهای سرمایه گذاری بینظیری در حوزه گردشگری و صنعت استان وجود دارد تاکید کرد: مدیران دستگاههای اجرایی در ارائه مشوقها به سرمایهگذاران خارجی در بخش های مختلف از جمله گردشگری مشارکت کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری همدان، علیرضا قاسمی فرزاد در ششمین جلسه ستاد سرمایه گذاری استان همدان افزود: ارائه مشوقهای سرمایهگذاری از سوی دستگاههای دولتی عاملی مهم در راستای افزایش مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان است.
وی ادامه داد: علاوه بر جذب سرمایهگذاران، خدمات ارائه شده باید بر اساس استانداردهای رایج باشد تا بتوان سرریز گردشگران به استان و همچنین هزینه کرد آنها را افزایش داد.
استاندار همدان خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران خارجی بعد از اعتبار سنجی می توانند در فضاهای منحصر بفرد استان مانند پیست اسکی، تپه هگمتانه و غار علیصدر با حمایت دستگاه های مربوطه سرمایه گذاری کنند.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه ارتقا و بهبود خدمات گردشگری در حوزه های مختلف باید مورد توجه جدی مدیران و مسئولان قرار بگیرد تاکید کرد: در این راستا تمامی دستگاههای اجرایی باید اقدامات مؤثر به منظور توسعه گردشگری منطقه را در اولویت کاری خود قرار دهند.
استاندار همدان گفت: این استان با میزان ۶.۸ دهم میلیون دلار، سرمایه گذاری خارجی در رتبه کمتر از ۱۰ کشوری قرار دارد که باید با هدف گذاری و تهیه فهرست از ظرفیت های سرمایه گذاری استان و معرفی در سایت این رتبه در کشور ارتقا یابد.
قاسمی فرزاد با بیان اینکه وضعیت شفافی در سرمایه گذاری استان وجود ندارد و سرمایه گذاران خارجی با یک سردرگمی مواجه هستند گفت: نیروهای متخصص و آموزش دیده حرفه ای در سطح ملی سرمایه گذاران را متناسب با نوع سرمایه گذاری در راستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی هدایت کنند.
وی تصریح کرد: همه دستگاههای اجرایی موظفند اطلاعات مکانهای قابل سرمایه گذاری را در سایت وزارت اقتصاد بارگذاری کنند و اطلاعات سرمایه گذاران نیز در آن ثبت می شود که استان زنجان به عنوان پایلوت مشخص شده و اطلاعات سرمایه گذاری آن گردآوری شده است.
استاندار همدان با بیان اینکه تامین زیرساختهای سرمایه گذاری در استان ضرورت دارد افزود: استان همدان با داشتن مناطق گردشگری مذهبی، غار علیصدر و گردشگری اقلیم، در سرمایه گذاری گردشگری وضعیت مطلوبی دارد.
قاسمی فرزاد گفت: استان همدان به خصوص در اطراف غار علیصدر با داشتن آب و هوای مطبوع برای ساخت بیمارستان مدرن و بیماران خاص تحت درمان ظرفیت مناسبی است که تحقق آن نیازمند حمایت است.
وی با بیان اینکه اطلس سرمایه گذاری استان همدان با تمام جزئیات اطلاعات مکانی تهیه شده است اظهار داشت: مکانهایی در حوزه گردشگری و طرح های اولویت دار و مهم که ظرفیت چشمگیری برای سرمایه گذاری کلان در کل استان دارند مطالعه، احصا و مکان نمایی شده است.
قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه ۲ شهر جهانی در حوزه مبل و منبت و سفال در استان وجود دارد که زیر ساختهای مناسبی برای توسعه است اظهار داشت: با استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور و گرایش به سمت صنایع کم آب بر دانش بنیان می توان این بخش ها را با محوریت میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، دستگاههای مولد و صمت تقویت کرد.
استاندار همدان با بیان اینکه ۲۸ نوع ماده معدنی در استان یافت شده است افزود: هر دستگاهی ظرفیت ها و توانایی ها در بخش سرمایه گذاری را در قالب طرح و کتابچه معرفی کند و مراجعه کنندگان برای مراودات استعلام و اعتبارسنجی شوند.