استاندار همدان گفت: پخت نان کامل در نانواییهای سطح استان از ماههای گذشته آغاز شده و عرضه آن تا پایان سال در ۲۵۰ نانوایی انجام خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری همدان، علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان روز پنجشنبه در پایان جلسهی شورای آرد و نان استان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیمای مرکز همدان، گفت: نان اگر سبوس کافی نداشته باشد باعث بیماریهای بسیاری از جمله بیماریهای قلبی و عروقی و دیابت میشود.
مقام عالی دولت در استان گفت: افزایش ۲۰ درصدی سهمیه آرد نانواییهای سنتی تشویق مناسبی است که در دستورکار قرار گرفت.
وی افزود: نان قوت غالب مردم است و باید روی کیفیت، بهداشت، سلامت و وزن آن مراقبتهای لازم انجام شود.
استاندار همدان بیان کرد: دستگاههای نظارتی باید بر کیفیت، زمان پخت و بهداشت واحدهای نانوایی نظارت بیشتری داشته باشند.
قاسمی فرزاد تصریح کرد: سهمیه آرد تخصیص یافته به هر نانوایی باید در همان نانوایی پخت شود.
وی افزود: سیستم نظارت بر حمل آرد از کارخانه تا نانوایی باید با نصب دستگاه و فرآیند مشخص برقرار شود تا از هدررفت آن جلوگیری شود.