استاندار همدان گفت: به منظور حمایت از تولید و ایجاد اشتغال مجوز واگذاری ۵۸ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۱ واحد تولیدی در این استان صادر شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری همدان، علیرضا قاسمی فرزاد در بیست و هفتمین ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان افزود: این طرحها شامل ۹ طرح صنعتی و ۲ طرح کشاورزی است که نقش موثری در افزایش تولید و ایجاد اشتغال در استان همدان دارد.
وی اظهار داشت: دولت سیزدهم و شخص رییس جهمور در موضوع حمایت از تولید و اشتغال آفرینی، نهایت توان را به کار گرفته اند و دستورات بسیار مثبت و سازنده ای را صادر کرده اند و با استفاده از ظرفیت های قانونی همچون ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، سیاستهای استان پیش برده میشود.
قاسمی فرزاد در بررسی مشکلات تولیدی شرکت فولاد راد تصریح کرد: با اقدامات و تصمیمات گرفته شده، به این شرکت مهلت سه ماهه داده میشود تا نسبت به رفع مشکلات پرونده تعزیراتی خود و تعیین تکلیف و رای دادگاه اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: یک مجتمع گردشگری و اقامتی در طول چند سال گذشته تسهیلاتی دریافت کرده بود و با وجود یکبار بررسی در ستاد تسهیل استان، باز پرداخت اقساط تسهیلات دریافتی آن انجام نشده بود و مقرر شد پرونده آن یکبار دیگر مورد بررسی قرار گیرد.
استاندار همدان تاکید کرد: ۵۰ واحد کشاورزی و ۱۲ واحد صنعتی استان به دلیل تملک نکردن زمین برای اتصال به شبکه گاز، از سوخت مایع استفاده می کنند که ۶ ماه فرصت داده می شود تا نسبت به رفع مشکلات و احداث خط انتقال گاز اقدام کنند.
وی افزود: جهادکشاورزی، شرکت گاز، شرکت پخش فرآورده های نفتی و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان باید به توافق برسند و با مدیریت فرمانداران شهرستان ها، مشکلات کشاورزان و بهره برداران برای انتقال خط گاز برطرف شود.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: برای رفع معارض ۶ ماه مهلت داده شود و پس از آن در صورت عدم اقدام، واحدها باید نسبت به خرید سوخت آزاد اقدام کنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت سوخت یارانهای به شکل معناداری با سوخت آزاد تفاوت دارد، واحدهای تولیدی علاقه مند هستند سوخت مایع استفاده کنند که هزینه های زیادی برای کشور دارد.
قاسمی فرزاد با اشاره به تصمیمات گرفته شده برای تعیین تکلیف زمینهای راکد شرکتهای صنعتی، اظهار داشت: بر اساس قانون واحدهای تولیدی پس از عقد قرارداد با شرکت شهرک های صنعتی، ۳۰ ماه فرصت تکمیل و بهره برداری دارند اما قراردادهایی داریم که مربوط به یک دهه گذشته هست و هنوز تعیین تکلیف نشده است.
وی با اشاره به اینکه یک فرصت قانونی برای تعیین تکلیف این زمین ها داده می شود، افزود: با توجه به تحریم های ظالمانه و شرایط کرونا یک فرصت به واحدهای تولیدی داده شد اما قراردادهایی که قبل از سال ۱۳۹۶ هست باید در یک زمان کوتاه تعیین تکلیف شود.
استاندار همدان گفت: بیش از یک هزار و ۳۰۰ قرارداد بلا تکلیف در شرکت شهرکهای صنعتی استان همدان داریم که زمین دریافت کردند و یک فرصت و امکان را برای تولید کننده در اختیار دارند و تاکنون هیچگونه اقدامی را برای اجرای طرح انجام نداده اند.
وی تصریح کرد: باید از همه ظرفیت ها و امکانات در استان استفاده شود و این ظرفیت ها در اختیار تولید کنندگان و اشتغال آفرینان واقعی قرار گیرد.