استاندار همدان: ۶۲ درصد از هدف‌گذاری ایجاد اشتغال استان محقق شده است

 3c089691-66ca-4320-8dbb-598de1b638c1.jpg

استاندار همدان گفت: ایجاد اشتغال برای ۲۳ هزار و ۵۸۹ نفر در سال جاری هدف‌گذاری شد که در طول هشت ماه گذشته ۱۴ هزار و ۶۲۳ شغل، معادل ۶۲ درصد اشتغالزایی استان محقق شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری همدان، علیرضا قاسمی فرزاد در کارگروه اشتغال استان همدان افزود: تولید و اشتغال دانش بنیان، از تاکیدات رهبر انقلاب اسلامی است که نقش موثری در اشتغال آفرینی دارد.

وی اظهار داشت: کارگروه اشتغال حوزه بسیار مهمی است و از این جهت همه فرمانداران و مدیرکل‌های دستگاه های مرتبط برای حضور در جلسه دعوت شده اند.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه تولید و اشتغال دانش بنیان با هدف ایجاد اشتغال مطرح می‌شود، تصریح کرد: بی‌کاری، آسیب‌ها و آفات بسیاری را برای جامعه ایجاد می‌کند و باید با تاکید بر اشتغالزایی، آمار اشتغال استان را افزایش دهیم، به نحوی که اشتغال‌های گذشته از بین نرود.

وی بیان کرد: فناوری‌های نوین در صنایع جدید موجب حذف نیروی انسانی می شود، اما ما باید به گونه‌ای عمل کنیم که در راستای تولید دانش بنیان، نیروی انسانی حذف نشود.

استاندار همدان تاکید کرد: در بخش اشتغال آفرینی، سهم برخی از شهرستان‌های استان بالا بود که در این رابطه از زحمات همه مسئولان قدردانی می کنیم.

وی با اشاره به اینکه سهم پایه اشتغال آفرینی استان همدان برای سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۳ هزار ۵۰۰ نفر تعیین شده است، تاکید کرد: باید همه با هم تلاش کنیم تا با فراهم کردن زمینه های اشتغال آفرینی این آمار، ارتقا یابد.

قاسمی فرزاد اظهار داشت: در حوزه اشتغال آفرینی باید متناسب با سند آمایش در بخش‌های صنعتی و کشاورزی تلاش کنیم تا بیشترین بهره‌وری را از شرایط موجود داشته باشیم.

وی ادامه داد: شرایط آب در برخی از شهرستان های استان همدان بحرانی است و باید متناسب با این شرایط، حوزه اشتغال آفرینی استان را تقویت کنیم.

استاندار همدان گفت: در حوزه صادرات محصولات تولیدی استان، موضوع ایجاد شهرک‌های تخصصی مطرح شد که باید شرکت شهرک‌های صنعتی استان، نواحی صنعتی را به سمت حوزه های تخصصی حرکت دهد و صنایع ناهمگون نباید در این زمینه مشکلاتی را برای یکدیگر ایجاد کنند.

وی تاکید کرد: مدیران کل و فرمانداران باید نظارت کنند تا اعتبارات اشتغالزایی برش بخشی و شهرستانی به خوبی جذب شود.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه اعتبارات تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۰ به سختی جذب شد، افزود: همه باید تلاش کنند تا ظرفیت اعتبارات مشخص شده در حوزه های سرمایه در گردش و سرمایه جدید به سرعت جذب شود.

وی با بیان اینکه توسعه مشاغل خانگی و روستایی اهمیت فراوانی دارد، اظهار داشت: مشاغل روستایی موجب مانایی روستاییان در منطقه خود می شود و از برهم ریختن ترکیب توازن شهر و روستا جلوگیری می کند و با تقویت مشاغل خانگی، بازگشت مهاجرت معکوس به روستا بیشتر شود.

استاندار همدان با بیان اینکه در این حوزه باید زنان سرپرست خانوار و خانه‌دار در اولویت قرار گیرند، ادامه داد: بانکها تسهیلات درشت را به خوبی واگذار می کنند اما کسی که به دنبال وام خود اشتغالی است، بسیار مشکل دارند و باید با نظارت دقیق در این حوزه، کار به درستی انجام شود.

وی افزود: صندوق کارآفرینی استان همدان بیش از ۱۰۰ درصد تعهدات خود در حوزه اعطای تسهیلات اشتغالزایی را انجام داده است و باید همه بانک‌ها این راه را در پیش بگیرند.

قاسمی فرزاد گفت: جلوگیری از خام فروشی محصولات تولیدی استان، ایجاد صنایع تبدیلی و راه اندازی صنایع کم آب‌بر باید در دستور کار قرار گیرد و با توجه به مشکلات تامین انرژی آب و برق، باید زیست بوم خود را با این شرایط منطبق کنیم.

61b61605-c83f-4823-8203-c370e2da6b17.jpg

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی