مراسم رونمایی از رمان «همسفر آتش و برف» در همدان برگزار شد.

مراسم رونمایی از رمان «همسفر آتش و برف» در همدان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان اسدآباد، مراسم رونمایی از رمان «همسفر آتش و برف»، روایت زندگی سردار شهید سعید قهاری سعید به قلم فرحناز رسولی، همسر این شهید والامقام، با حضور سلیمان نظری‌دوست فرماندار شهرستان اسدآباد، در مجتمع فرهنگی شهید آوینی همدان برگزار شد.

 

این مراسم به همت اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در سالن اجتماعات مجتمع شهید آوینی برگزار گردید و جمعی از مسئولان و چهره‌های برجسته استان نیز در آن حضور داشتند.

 

در ادامه برنامه، حضرت آیت‌الله شعبانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه همدان، و سردار زارعی‌کمال فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، به اهمیت ثبت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نقش آثار ادبی در انتقال مفاهیم ارزشی پرداختند.

 

رمان «همسفر آتش و برف» به بخشی از زندگی، مجاهدت‌ها و خاطرات سردار شهید سعید قهاری سعید می‌پردازد و تلاش دارد ابعاد ناشناخته‌ای از شخصیت و رشادت‌های این شهید والامقام را برای مخاطبان برجسته سازد.

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی