نواخته شدن زنگ آغاز سال تحصیلی و زنگ مهدویت مهر و مقاومت در مدرسه شهیده موسوی روستای آبرومند
زنگ آغاز سال تحصیلی و زنگ مهدویت، مهر و مقاومت در مدرسه شهیده موسوی روستای آبرومند با حضور امام جمعه، فرماندار، بخشداران، معاون اداره کل آموزش و پرورش استان، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار، پدر شهید سید میلاد مصطفوی و مسئولین دستگاههای اجرایی و نظامی به صدا درآمد.
در این مراسم مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس یادآور رشادت، شجاعت، ایثار و جانفشانی همه مردم سرافراز ایران خصوصاً رزمندگان فرهنگی و دانش آموز است.
حسین فیض اللهی اضافه کرد: پروژه مهر که از اردیبهشت ماه در شهرستان با کمیتههای هفت گانه کار خود را آغاز کرده به ایستگاه پایانی رسیده و اقدامات خوبی برای فراهم نمودن مقدمات آغاز سالتحصیلی جدید، صورت گرفته است.
وی اعلام کرد: امسال ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانش آموز بهاری در مقاطع تحصیلی مختلف و در ۱۲۴ آموزشگاه و ۵۳۰ کلاس درس به فراگیری علم می پردازند.
وی از اجرای طرح شهید عجمیان در راستای شادابسازی مدارس خبر داد و گفت: این طرح در ۴۰ مدرسه کم برخوردار شهرستان بهار اجرا شد و بدین منظور دویست میلیون تومان تزریق شد.
حسین فیض اللهی با اشاره به اجرای پروژه های عمرانی در شهرستان بهار گفت: آسفالت ریزی، ایزوگام، تعمیرات، احداث مدارس، تعمیر و تجهیز سیستم گرمایشی در دستور کار قرار دارد.
وی اظهار داشت: با توجه به با توجه به لحاظ معدل در کنکور از دانش آموزان انتظار داریم، بیش از گذشته تلاش نمایند.
سپس امام جمعه بهار گفت: فرصت ها ارزشمند و در عین حال، گذرا هستند و باید فرصت ها را قدر بدانیم و با استفاده از فرصت ها، استعدادهای بالقوه خود را به فعلیت برسانیم.
حجت الاسلام رضا مصباح به حدیثی از امام حسن عسکری علیه السلام اشاره کرد و گفت: زیبایی صورت، جمال ظاهری انسان است و زیبایی عقل و فکر، جمال باطنی اوست.
وی ادامه داد: خداوند به واسطه ی خلقت انسان، خود را تحسین کرد زیرا نظام احسن، بر پایه انسان کامل می شود و انسان وظیفه دارد در مقابل ذات اقدس الهی سر سجده فرود آورد.
وی افزود: وجه تمایز انسان و حیوان و باطن انسان، «عقل» است و باید کمال استفاده را از عقل برد زیرا افتخار و ارزش را، عقل و دادههای عقلی برای انسان به ارمغان میآورد.
در ادامه فرماندار شهرستان بهار گفت: دانش آموزان به عنوان آینده سازان مملکت اسلامی باید با تلاش مضاعف به فراگیری علم و دانش و معرفت افزایی بپردازند.
مجتبی فیض اللهی افزود: دانش آموزان سرمایه های اصلی جامعه هستند و نقش آموزش و پرورش در تربیت و رشد و شکوفایی استعداد این سرمایه های انقلاب بسیار مهم و ضروری است.
مجتبی فیض اللهی اضافه کرد: در دوران جنگ تحمیلی دانش آموزان زیادی برای دفاع از این مرز و بوم در جبهههای جنگ حاضر شدند و تعدادی از آنها در راه دفاع از وطن به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.
وی اظهار کرد: اکنون به برکت خون شهدا، کشورمان از امنیت و آرامش کافی برخوردار است و دانش آموزان میتوانند با حضور در کلاسهای درس به کسب علم و دانش بپردازند و این دستاورد بسیار مهمی برای مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی است.
در ادامه منوچهر توسلی کیا معاون اداره کل آموزش و پرورش استان همدان نقش دانش آموزان دختر در دفاع از حریم ولایت را بسیار سازنده عنوان کرد و گفت: امروز وظیفه بانوان بسیار سنگین شده و نقش آنان در دفاع از حوزه عفاف و حجاب و دین و آیین، انکارناپذیر است