معرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی

سید مجتبی حسینی

معاون هماهنگي اموراقتصادي

b6d4f01ec840b52bb5704ac9d352d878.jpg

شرح وظایف:

1. بررسی و مطالعه در امور تولید و ارایه پیشنهادات لازم در جهت رفع مشکلات و بهبود وضعیت اقتصادی در استان بر اساس اسناد بالادستی و قوانین و مقررات مربوط .

2. انجام هماهنگی های لازم به منظور تشکیل و مدیریت بازارچه های مرزی در استان بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه و نظارت و ارزیابی عملکرد آنها با همکاری سایر واحدها و دستگاههای ذیربط بر اساس اسناد بالادستی و قوانین و مقررات مربوط .

3. پیگیری مسایل و مشکلات اقتصادی مرتبط با بازارچه های مرزی و تعاونی های مرزنشین .

4. نظارت و پیگیری امور مربوط به گندم ، آرد و نان و هماهنگی جهت ابلاغ دستورات و اجرایی شدن تصمیمات مالی در حوزه مذکور .

5. ساماندهی و هماهنگی دستگاههای اجرایی ذیربط جهت اجرای مصوبات ستاد هدفمندی یارانه ها .

6. ارزیابی وضعیت پیشرفت پروژه های مهم اقتصادی بخش خصوصی در استان و پیگیری لازم برای رفع مشکلات و موانع احتمالی آنان .

7. هماهنگی و نظارت بر فرآیند تهیه و توزیع کالا و مایحتاج عمومی و رسیدگی به امور مرتبط به تنظیم بازار کالا و خدمات استان .

8. انجام هماهنگی لازم در خصوص پیگیری مشکلات بخش صنعت و معدن استان، شهرک های صنعتی و خوشه های صنعتی و ارایه پیشنهادات در راستای رفع مشکلات به دبیرخانه شورای برنامه ریزی و توسعه استان .

9. اعمال کنترل لازم و بررسی مسایل و مشکلات مرتبط با زنجیره های تامین و توزیع کالا و ایجاد هماهنگی بین دستگاه های اجرایی .

10. ارایه نظرات و پیشنهادات جهت بهبود وضعیت و پیشرفت فعالیت های اقتصادی و تجاری، مناطق آزاد تجاری و مناطق ویژه اقتصادی و سایر دستگاههای اقتصادی مرتبط بر اساس اسناد بالادستی و قوانین و مقررات مربوط .

11. هماهنگی و بررسی عملکرد بانک های دولتی و خصوصی و موسسات مالی و اعتباری و بیمه های دولتی دارای مجوز .

12. پیگیری مسایل مربوط به ارتقاء سطح معیشت مرزنشینان با همکاری سایر واحدها و دستگاههای ذیربط استان .

13. هماهنگی و همکاری با واحدهای استانی دستگاه های اجرایی در بخش های مختلف اقتصادی (صنعت و معدن ، کشاورزی ، خدماتی و منابع طبیعی استان) .

14. هدایت و راهبری امور مربوط به توسعه مناطق مختلف استان از جمله اخذ آمار و اطلاعات لازم و طرح موضوعات در کمیسیون ها و شوراها و ستادها و کمیته های ذیربط جهت همکاری و هماهنگی دستگاه های اجرایی و ارایه تحلیل های لازم به مسئولین ذیربط .

15. شرکت در جلسات مربوط به امور اقتصادی و توسعه منطقه ای (کمیسیونها، شوراها، ستادها، کارگروه ها ، کمیته ها و زیرمجموعه های آنان) .

16. نظارت و هماهنگی فعالیت های دستگاه های اجرایی مسئول در امر صادرات به منظور تحقق اهداف و تکالیف مرتبط مندرج در سند راهبرد ملی توسعه صادرات غیرنفتی کشور، سند توسعه استان و سایر سیاست های کلان اقتصادی .

17. ایجاد هماهنگی بین دستگاه های مسئول در امر صادرات به منظور فراهم نمودن تسهیلات لازم برای توسعه صادرات خدمات به ویژه خدمات فنی و مهندسی و ترانزیت کالا از استان .

18. هماهنگی به منظور تدوین و اجرای برنامه های حمایتی ، هدایتی ، فنی و زیربنایی بخش صادرات استان در راستای اسناد بالادستی و قوانین و مقررات مربوط .

19. پیگیری برنامه های مربوط به توسعه صادرات استان در چارچوب سیاست های ابلاغی .

20. شناسایی و پیگیری مشکلات واحدهای تولیدی – صنعتی .

21. پیگیری و نظارت برنامه های راهبردی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد در مبادلات مرزی (مناطق آزاد و ویژه ، بازارچه های مرزی ، اسکله های خاص) .

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی