فرماندار ملایر در همایش فصلی دهیاران: لزوم بسترسازی برای مشارکت پرشور در انتخابات شوراهای اسلامی

1000661856

نشست فصلی دهیاران شهرستان ملایر با فرماندار:

بررسی مسائل حیاتی دهیاری‌ها و تأکید بر مشارکت فعال در انتخابات پیش رو

صبح روز دوشنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۴، نشست فصلی دهیاران و مسئولین فنی دهیاری‌های شهرستان ملایر با حضور سید رسول حسینی، فرماندار شهرستان ویژه ملایر برگزار شد. در این نشست که با حضور مقامات و مسئولین مختلف برگزار گردید، مهم‌ترین مسائل و چالش‌های پیش‌روی دهیاری‌ها بررسی و بر لزوم همکاری بیشتر در زمینه‌های مختلف تأکید شد.

صبح روز دوشنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۴، نشست فصلی دهیاران و مسئولین فنی دهیاری‌های شهرستان ملایر با حضور سید رسول حسینی، فرماندار شهرستان ویژه ملایر برگزار شد. در این نشست، سید حسین شیخ‌الاسلامی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، عباس خدابخشیان معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، جناب سرهنگ علی اصغر فارسی فرمانده بسیج سپاه ناحیه شهرستان، بخشداران و مدیران ادارات و دستگاه‌های اجرایی مرتبط نیز حضور داشتند.

فرماندار ملایر ضمن تأکید بر اهمیت همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌ها و نهادها، بر لزوم تلاش بیشتر برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در سطح روستاها و ایجاد امنیت پایدار تأکید نمود.

وی همچنین از دهیاران خواست تا در زمینه مشارکت فعال در انتخابات آینده و افزایش آگاهی‌های عمومی در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.

در ادامه این نشست، مسئولین حاضر نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کرده و بر همکاری نزدیک‌تر در راستای حل مشکلات و چالش‌های موجود تأکید کردند.

این نشست در راستای تقویت هماهنگی میان دهیاری‌ها و دستگاه‌های اجرایی شهرستان و رفع مسائل موجود، برگزار گردید و به‌نظر می‌رسد به‌زودی نتایج ملموسی در پی خواهد داشت.

1000661857

فرماندار ویژه ملایر در همایش دهیاران این شهرستان بر لزوم تقویت ارتباط متقابل دهیاران با مدیران دستگاه‌های اجرایی و نهادها تأکید کرد.

سیدرسول حسینی با اشاره به پوشش بیمه‌ای روستاییان و عشایر، گفت: حدود ۲۶ هزار نفر معادل ۶۰ درصد از جمعیت روستایی و عشایری زیرپوشش صندوق بیمه هستند که با اطلاع‌رسانی دهیاران باید به صددرصد برسد.

وی با اشاره به ساخت‌وسازهای غیرمجاز، از دهیاران خواست در زمینه الحاق به محدوده، تغییر کاربری و جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز اقدامات و اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام دهند.

حسینی با تقدیر از دهیاران و روستاییان در همراهی و وحدت در «دفاع مقدس ۱۲ روزه»، افزود: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف و نارضایتی اجتماعی است و حفظ وحدت و همدلی تنها راه دفاع است.

وی از دهیاران خواست در «طرح پایش نقاط حساس» با نهادهای مربوطه همراهی کنند و با اشاره به ممنوعیت حضور اتباع غیرمجاز در استان همدان، بر لزوم شناسایی و معرفی این افراد تأکید کرد.

لزوم افزایش داوطلبان شوراها در روستاهای کوچک

فرماندار ویژه ملایر با اشاره به راه‌اندازی خانه‌های هلال در روستاها، بر لزوم تشکیل گروه‌های امداد و نجات و برگزاری دوره‌های آموزشی با صدور گواهینامه رایگان تأکید کرد.

وی صرفه‌جویی در آب، برق و گاز را از ضرورت‌ها برشمرد و گفت: لازم است دهیاران برای صدور حداقل یک سند تک‌برگی در هر روستا کمک کنند.

حسینی با اشاره به انتخابات پیش‌روی شوراهای اسلامی شهر و روستا، اظهار کرد: در ثبت‌نام داوطلبان در روستاهای بزرگ مشکل نداریم، اما برای افزایش تعداد داوطلبان در روستاهای کوچک باید تلاش شود تا رقابت و مشارکت افزایش یابد.

وی در پایان بر استمرار نشست‌ها برای تبادل افکار و رفع مشکلات از طریق وحدت و تعامل تأکید و خواستار نتیجه‌بخش بودن خروجی این جلسات شد.

دوشنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۴

┄┅══✧❁🇮🇷❁✧══┅┄
https://eitaa.com/farmandarimalayer
✅روابط عمومی فرمانداری شهرستان ویژه ملایر

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی