بخش اول:
فرماندار ویژه ملایر:
ملایر پتانسیل بسیار بالایی برای رشد و توسعه اقتصادی دارد
🇮🇷«سلمان اسماعیلی» معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر در نشست شورای اداری شهرستان ملایر با اشاره به اینکه این شهرستان دارای پنج شهرک و ناحیه صنعتی فعال با ۲۲۳ واحد فعال و اشتغال ۵۷۸۴ نفر است گفت؛
در ابتدای دولت سیزدهم ۲۳ واحد راکد و نیمه تعطیل بود و از این تعداد ۱۰ واحد دوباره فعال و به چرخه تولید بازگشت که یک نمونه آن ذوب آهن آلیاژی بود و ۲۴۰ نفر به مجموعه بازگشتند، مجموعه زیرساختهای صنعتی دولتی این شهرستان از ابتدا ۲۸۷.۵ هکتار است که زمینی با وسعت ۵۵۰ هکتار به این مجموعه اضافه خواهد شد و در حال توافق نهایی با مالکان بخش خصوصی هستیم و بیش از ۲۰۰ درصد زیرساختهای صنعتی دولتی ملایر رشد میکند.
میزان ذخایر معدنی این شهرستان ۷۴۴ میلیون تُن ذخایر معدنی است و برای صدها سال آینده ذخیره معدنی داریم و بهره جویی بهتر از این ثروت عظیم نیازمند توسعه زیرساخت های فرآوری و ایجاد ارزش افزوده است.
در حوزه صنایع دستی ظرفیتهای ملایر با بیش از ۱۳ هزار نفر شغل مستقیم بسیار مستعد است، از این جمع بیش از ۱۰ هزار نفر در حوزه مبل و منبت فعال هستند، در یکماه برگزاری جشنواره مبلمان منبت، ۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه وارد ملایر شد و بسیاری از حوزههای دیگر فعال شدند، ملایر پتانسیل بسیار بالایی برای رشد و توسعه اقتصادی دارد.
🔹با سرمایهگذاری ۱۵۶ هزار میلیارد در ۱۰ پروژه در دست اقدام سه هزار شغل ایجاد میشود
وجود صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی بسیار مهم است و در همین راستا مرکز پرتودهی غرب کشور با ۷۰ درصد پیشرفت، پروژه بزرگ گاوداری ۶ هزار راسی شستا، پالایشگاه انگور از پروژه های در دست اقدام است، در حال حاضر ۱۰ طرح و پروژه بزرگ صنعتی در این شهرستان با سرمایهگذاری ۱۵۶ هزار میلیارد ریال در دست اجرا است که برای بیش از سه هزار نفر اشتغال ایجاد میکند.
افتخار ما ثبت جهانی انگور است، تعهد ارزی مانع اصلی و ضربه جدی به صادرات کشور، استان و ملایر است و امروز از ۷۸ بازرگانی که کارت بازرگانی دارند، طی یکی دو سال اخیر، ۲۷ نفر کارت آنها تعلیق شد.
🔽 بخش دوم
برخورداری حدود ۶۰۰ هزار نفر جمعیت جنوب استان از کریدور جدید در حال مطالعه ملایر- اسلامشهر به ساوه
🇮🇷«سلمان اسماعیلی» معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر در نشست شورای اداری با اشاره به اینکه استاندار محترم همدان «جناب آقای حمید ملانوری شمسی» در نخستین سفر شهرستانی خود، به شهر علما و فضلا و شهر ۱۱۰۰ شهید والامقام سفر کرد که مملو از خیر و برکت است گفت؛
سفر امروز استاندار محترم به ملایر اقتصادی بود و این امر نشان دهنده رویکرد جدی دولت چهاردهم و توجه بالای دولت به مساله اقتصاد است، دو پروژه مهم در حوزه حمل و نقل داریم، اتصال راهآهن همدان-ملایر که ملایر و همدان را از شمال غرب به جنوب غرب وصل میکند و چند ایستگاه بزرگ ایجاد میشود و میتواند بزرگی جغرافیایی استان همدان و ملایر را در منطقه تثبیت کند و میلیونها تُن بار را جابجا کند که درخواست داریم سریعتر اجرایی شود.
برای اتصال جنوب استان به مرکز کشور پروژه اتصال ملایر- اسلامشهر آقگل به قهاوند و ساوه را طراحی کردیم که سه میلیارد تومان برای مطالعه آن اعتبار گذاشتیم که با اجرایی شدن آن حداقل ۶۰۰ هزار نفر جمعیت جنوب استان و بخشی از استانهای همجوار را تحت تاثیر قرار دهد، به اضافه شدن یک بخش دیگر در ملایر و ارتقاء در تقسیمات کشوری نیازمند هستیم که امیدواریم بتوانیم بخش پنجم ملایر را در ازندریان رقم بزنیم.
حسب بازدیدهای صورت گرفته از استاندار محترم همدان درخواست داریم، دستور دهند مسائلی که در خصوص فروسیلیسها وجود دارد، توسط دستگاههای ذیربط در مدت مقرر تعیین تکلیف و به نتیجه برسد و موانع موجود در صادرات واحدهای کشمش رفع و روند صادرات تسهیل شود.
🔹بحمدالله در شهرستان ملایر همواره شاهد وفاق و همدلی بسیار خوبی هستیم
نه در زمان کنونی، بلکه همواره ملایر و مدیران آن در طول این سالها جزء بهترین مدیران استان همدان و با یک وفاق و همدلی، کارآمد و سرآمد بودند و در بین تمامی مجموعهها و نمایندگان مجلس وفاق بسیار خوبی حاکم است.
🔽 بخش سوم(اقتصاد،صنعت،کشاورزی)
سرمایهگذاری ۱۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بخش صنعت در ملایر/ احیای واحد های نیمه تعطیل
🇮🇷"سلمان اسماعیلی" فرماندار ویژه ملایر: با اجرای شهرک صنفی و صنعتی به وسعت ۵۵۰ هکتار، بیش از ۲۰۰ درصد زیرساختهای صنعتی دولتی شهرستان ملایر رشد میکند.
۱۰ واحد بزرگ صنعتی با پیشرفت فیزیکی بین ۲۰ تا ۹۰ درصد با سرمایهگذاری ۱۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در دست اجرا داریم که برای بیش از ۳ هزار و ۱۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد و میتواند ۵۰ درصد تاریخ کل ملایر اشتغال ایجاد کند.
طرح تولید شمش منیزیم با ظرفیت ۶ هزار تُن با پیشرفت ۹۵ درصد، سرمایهگذاری ۱.۲ همت، اشتغالزایی ۴۰۰ نفر و سه هزار و ۵۰۰ تُن بیش از نیاز کشور، کارخانه بزرگ شیشه با سرمایهگذاری هشت هزار میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد و اشتغال ۱۵۰۰ نفر، طرح توسعه بافتسان سرمایهگذاری ۱۶۰۰ میلیارد تومان و پیشرفت ۱۰ درصدی، طرح توسعه کیهان پایش در زمینه فرآوری آندلوزیت با پیشرفت ۹۰ درصدی در حال اجراست و به ذخایر صنعتی ملایر اضافه میشود.
قبل از دولت سیزدهم ۲ واحد فعال فروسیلیس با ۵۶ هزار تُن تولید داشتیم که امروز ۶ واحد با ظرفیت تولید ۹۴ هزار تُن در سال فعالیت میکنند و رشد ۶۸ درصدی در این حوزه داشتیم و در ظرفیت نهایی به ۱۵۴ هزار تُن تولید میرسد و رشدی ۱۷۵ درصدی را تجربه خواهیم کرد.
محصول عمده تولیدی ما در حوزه صنعت منسوجات بیبافت بهداشتی است که قبل از دولت سیزدهم ۵۶ هزار تُن و امروز، بالغ بر ۷۱ هزار تُن تولید با رشد ۲۷ درصدی تولید دارد، منسوجات تایر در شرکت کیانکُرد با ظرفیت تولید ۵ هزار و ۱۰۰ تن بود که امروز با رشد ۷۲ درصدی به هشت هزار و ۱۰۰ تُن تولید رسیده است.
در تولید ورق کارتن قبل از دولت سیزدهم
یک واحد فعال با ۱۴ هزار و ۲۵۰ تُن ظرفیت تولید داشتیم، هم اکنون سه واحد در دست اجرا داریم و در مجموع حجم تولید به ۱۴۴ هزار تُن خواهد رسید و رشد ۹۰۰ درصدی در این بخش داریم.
در حال حاضر ۶۴ پروانه معدنی در ملایر داریم که ۴۰ واحد آن فعال است، مجموعه ذخایر معدنی شهرستان ۷۴۴ میلیون تُن است که تولید اسمی آن ۲.۵ تُن در سال است و برای صدها سال آینده ذخیره معدنی داریم، عمده معادن ما سیلیس، فلدسپات، سنگ آهن، دولومیت، مس و آندلوزیت است و با سرمایهگذاری ۱۸۷ میلیارد تومانی، ۵۰۶ اشتغال فعال در این بخش داریم.
🔹سیمای بخش کشاورزی
مقدار اراضی که به صورت دائم و سالیانه در شهرستان کشت میشود، ۹۱ هزار هکتار است که از این میزان ۶۵ هزار هکتار زراعت و ۲۵ هزار هکتار باغبانی است و بیش از ۳۷ هزار بهرهبردار داریم و این نشان میدهد ما یک شهر کشاورزی پایه هستیم و معیشت اصلی مردم از طریق کشاورزی است.
۲۳۹ واحد دام و طیور صنعتی و ۴۵۷ واحد پرورش زنبور عسل در شهرستان فعال است و در سال ۶۰۰ هزار تُن محصول کشاورزی تولید میکنیم.
این اعداد در کمترین حد خود سالانه ۳۰۸ هزار میلیارد تومان آورده برای کشاورزان شهرستان ملایر دارد، افتخار ما هم ثبت جهانی انگور است.
شنبه ۵ آبان ۱۴۰۳
┄┅══✧❁🇮🇷❁✧══┅┄
https://eitaa.com/farmandarimalayer
روابط عمومی فرمانداری ویژه ملایر