🇮🇷فرماندار ویژه ملایر:
🔷افتتاح و کلنگزنی ۱۶۰ پروژه همزمان با هفته دولت در شهرستان ملایر با ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار
🔷آغاز عملیات اجرایی شهرک گلخانهای با حضور استاندار محترم همدان
🔷رشد ۸۰ درصدی زیرساختهای صنعتی شهرستان ملایر/احیای چهار واحد صنعتی
🔷رشد ۱۶ درصدی تولید گندم در شهرستان ملایر
💠"سلمان اسماعیلی" معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر روز چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱ در نخستین روز از ایام هفته دولت در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان ملایر اظهار داشت:
💠همزمان با هفته دولت ۱۶۰ طرح و پروژه با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها با مشارکت بخش خصوصی و اعتبارات دولتی آغاز میشود.
💠 ۱۴۶ پروژه با یکهزار و ۷۲۰ میلیارد تومان اعتبار از این میزان پروژه بهرهبرداری و مابقی عملیات اجرایی آنها آغاز میشود.
💠بالغ بر ۷۲۰ میلیارد تومان پروژه طی هفته جاری و مابقی پروژهها با حضور استاندار محترم همدان و دیگر مسئولان ملی طی روزهای آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
💠طی پنج ماه گذشته بیش از ۴۲ میز خدمت با ۱۹۱ مصوبه در روستاها و مناطق حاشیه شهر برگزار شد که تاکنون بیش از ۷۰ درصد مصوبات اجرایی شد.
💠برای نخستین بار در تاریخ ملایر گزارش ویژهای از اقدامات مهم و اثربخش و امیدآفرین یکسال اخیر آماده شده و بیش از ۶۰۰ صفحه سند از اقدامات دستگاههای اجرایی شهرستان در ۶ صفحه جمعبندی و به مردم و رسانهها اطلاعرسانی خواهد شد.
💠ناقص بودن بانک اطلاعاتی شهرستان در شاخصهای مختلف یکی از اشکالات مهم در مدیریت این شهرستان بوده که در این راستا برای نخستین بار شاخصها در حال تکمیل است و حدود ۸۰ درصد از مسیر تهیه این بانک اطلاعاتی طی شده است.
💠در حوزه صنایع و معادن در کمتر از یکسال گذشته بالغ بر ۸۰ درصد تمام زیرساختهای صنعتی رشد یافت و از ۳۰۰ هکتار زیرساخت صنعتی دولتی، ۲۱۵ هکتار به این میزان اضافه شد.
💠از ۲۱۵ هکتار ۱۹۵ هکتار مختص شهرک صنعتی خیاطان ازندریان است که به سرعت در حال تملک زمین است و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز میشود و ۲۰ هکتار دیگر به ناحیه صنعتی شماره ۲ حاجیآباد اضافه شد و مراحل قانونی تملک دنبال شده و ساخت و ساز بزودی آغاز خواهد شد.
💠در سایر حوزههای صنعتی همچون شهرکها و نواحی صنعتی نیز بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان برای تکمیل و توسعه آنها هزینه شد و شاهد رشد و شکوفایی آنها خواهیم بود.
💠راهاندازی شرکت آسا آذرین با سرمایهگذاری ۶۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۱۶۰ نفر، شرکت لوتوسآدلی با سرمایهگذاری معادل ۷۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۱۳۰، شروع عملیات اجرایی طرح توسعه شرکت کیانکُرد با سرمایهگذاری ۶۵۰ میلیارد تومان و اشتغال ۳۳۵ نفر از جمله پروژههای صنعتی و معدنی بزرگی است که طی یکسال اخیر در این شهرستان به ثمر نشست.
💠شرکت کیانکُرد تاکنون بالغ بر ۳۵ درصد منسوجات و الیاف صنعتی لاستیک کشور را تولید میکرد که با اجرای این طرح توسعه بالغ بر ۵۰ درصد تولید این محصول در کشور در ملایر تولید میشود.
💠آغاز عملیات اجرایی فروسیلیس آلیاژ کاوه با اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۱۶۰ نفر، پروژه تولید کاغذ و مقوّای لاینر با اعتبار ۱۵۵ میلیاد تومان و اشتغال ۲۵۰ نفر از دیگر پروژههای بزرگ این شهرستان است.
💠همزمان با پیشرفت و پیشبرد صنایع بزرگ، حمایت از واحدهای کوچک و متوسط این شهرستان نیز در دستور کار قرار داشت و تاکنون ۲۲ جلسه با موضوع صنایع و معاون و واحدهای تولیدی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان و شهرستان برگزار شد.
💠این جلسات ۵۵ مصوبه به همراه داشت و موانع تولید ۳۸ واحد صنعتی، ۱۶ واحد کشاورزی، یک واحد معدنی و یک واحد گردشگری رفع شد و چهار واحد صنعتی نیز احیا و به چرخه تولید بازگشت.
💠تولید گندم در یکسال گذشته نسبت به مدت مشابه ۱۶ درصد رشد داشت و ۳۲ هزار تُن گندم کشت شد و ۴۷ درصد بیشتر از کشاورزان معادل ۱۴ هزار و ۵۰۰ تُن با قیمت تضمینی گندم خریداری شد.
💠با حضور استاندار محترم همدان همزمان با هفته دولت، پروژه گلخانهای با وسعت ۵۴ هکتار با اعتباری معادل ۴۵۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۴۵۰ نفر کلنگزنی خواهد شد.
💠شهرستان ملایر با ۶۲۴ رشته قنات، یک چهارم قنات استان همدان را به خود اختصاص داده است.
💠در این مدت ۲۱ رشته قنات به طول ۶ هزار و ۵۰۰ متر با اعتبار ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان لایروبی و مرمت شد که در تلاش هستیم این عدد را در سالجاری به دو برابر افزایش دهیم.
💠هشت پروژه بزرگ آبیاریهای نوین و لولهگذاری در این شهرستان در زمینهایی به مساحت ۵۱۰ هکتار با اعتبار ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اجرا شد.
💠توسعه کشتهای کم آببر همچون بادام، پسته، انگور دیم، گیاهان دارویی و زعفران از دیگر اولویتهای این شهرستان در حوزه کشاورزی عنوان کرد که امسال ۴۵ هکتار از اراضی ملایر برای کشت این محصولات اختصاص یافت.
💠کشت دانههای روغنی در سطح ۱۷۰ هکتار از اراضی این شهرستان توسعه یافت و ۳۱۰ تُن محصول طی یکسال اخیر برداشت شد.
💠ملایر مشارکت موفقی در تامین امنیت غذایی داشت که در این زمینه امسال بیش از چهار تُن گوشت قرمز، هشت هزار و ۷۵۰ تُن گوشت مرغ، هفت هزار و ۱۰۰ تُن تخممرغ، یکهزار و ۲۵۰ تُن عسل، ۵۰۰ تُن گوشت ماهی و ۴۱ هزار تُن شیر تولید و ۹۴ هزار تُن نهادههای دامی توزیع شد.
💠از دیگر اولویتهای دولت سیزدهم جهاد خانهسازی و نهضت ملی مسکن است که در این راستا ۵۰۲ واحد در قالب نهضت ملی مسکن در این شهرستان در حال ساخت است و پیشرفت خوبی دارد.
💠برای سایر متقاضیان هم اقدامات خوبی برای تامین زمین صورت گرفته و خبرهای مسرتبخشی برای مردم داریم.
💠در ۶ شهر ملایر ۲۱۷ میلیارد تومان پروژه عمرانی اجرا و یا در دست اجرا داریم و در حوزه روستاها در ۱۳۰ روستا پروژه عمرانی با اعتبار ۵۴ میلیارد تومان طی یکسال گذشته اجرا شد.
💠طرح هادی ۲۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان بازنگری و ۱۷۴ مسکن روستایی با خط اعتباری ۱۱۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مقاومسازی شد.
💠موفق شدیم در ماههای اخیر بزرگترین نهضت آسفالت سراسری ملایر با ۴۵۰ هزار مترمربع در معابر اصلی و فرعی روستاها و شهرها با اعتبار ۱۱۰ میلیارد تومان آسفالت و روکش جدید اجرا شد.
💠در تقویت، توسعه و حفظ شبکه برق این شهرستان ۲۰ میلیارد تومان هزینه شد که همزمان با هفته دولت مرکز دیسپاچینگ جنوب استان در ملایر با حضور استاندار همدان افتتاح میشود.
💠در حوزه شبکه گاز چهار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان پروژه اجرا شد.
💠در شبکه آب و فاضلاب بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شد که در سفر رییس جمهور ۱۰۰ میلیارد به آب و فاضلاب ملایر اختصاص یافت.
💠هزینهکرد ۱۷ میلیارد تومان پروژه برای زیرساختهای مخابراتی این شهرستان از دیگر اقدامات است.
💠در حوزه ایجاد، اصلاح، ارتقا، ایمنسازی راهها ۲۳ میلیارد تومان هزینه شد که برخی راههای نیمهکاره داریم و امیدواریم با ۷۵ میلیارد تومان کامل شود.
💠مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان نیز در حوزه تکمیل راهآهن همدان- ملایر اختصاص یافت.
💠ثبت هنر مرواربافی به عنوان سومین اثر ملی ملایر، ثبت ۱۳ اثر میراث ناملموس ملایر در تراز ملی از جمله پروژههای اجرا شده در این حوزه است.
💠سال گذشته بر مرمت و احیای یازده اثر تاریخی ملایر متمرکز شدیم و بیش از سه میلیارد تومان برای پروژههایی همچون دستکند سامن، حمام تاریخی علمدار علیا، امامزاده سام و هام و مرمت یخدان میرفتاح هزینه شد.
💠سال گذشته در حوزه مشاغل خانگی به ۴۴۰ طرح ۱۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالآفرینی پرداخت شد.
💠۷۵۰ طرح با اعتبار ۵۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در حوزه کشاورزی و دامپروری و ۲۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به ۶ طرح در حوزه صنعت، معدن و تجارت پرداخت شد.
💠در حوزه سلامت طی یکسال گذشته ۴۲۲ هزار و ۹۰ دُز واکسن کرونا در این شهرستان تزریق شد.
💠مرکز غربالگری سرطان و زایمان با اعتباری بیش از ۳۱ میلیارد تومان، چهار پایگاه و خانه بهداشت، ۲ مرکز جامع سلامت و یک پایگاه فوریتهای پزشکی افتتاح خواهند شد.
چهارشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۱
-------------------------------------------------
✅روابط عمومی فرمانداری ویژه