معاون فرماندار ملایر: انگور دره جوزان باید به جهان معرفی شود

🔷️معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر: 
 
احیای دبیرخانه ثبت جهانی انگور ضروری است/جاذبه‌های انگور منطقه دره جوزان باید به جهان معرفی شود
 
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ملایر "حسین فارسی" معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر روز یکشنبه ۲۰ تیرماه در نشست هماهنگی اقدامات و برنامه‌های راهبردی پیرو ثبت جهانی انگور در نظام میزاث کشاورزی مهم جهان(جیاس) که با حضور حجت الاسلام آزدیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس، "لیلا عفاری" معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه ملایر، مهندس رضوانی جلال رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان و جمعی از مسئولین مرتبط استانی و شهرستانی به صورت ویدئو کنفرانس با دکتر کیانی‌راد رییس موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی و کارشناسان مربوطه برگزار شد، معرفی انگور ملایر را به جهان از اولویت‌ها دانست.
 
وی احیای دبیرخانه ثبت جهانی انگور و شرح وظایف کمیته‌های زیرمجموعه با هماهنگی فرمانداری را مود تاکید قرار داد و گفت: همچون مبل و منبت تمام ظرفیت‌های شهرستان باید برای معرفی انگور منطقه دره جوزان ملایر مود استفاده قرار گیرد و جلسه بعد در این زمینه با حضور مسیولین استانی و شهرستانی، موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی در منطقه دره جوزان برگزار شود.
 
فارسی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه ملایر، ارائه گزارش کار و اقدامات از فرهنگ باغداری و ترویج این فرهنگ با محوریت باغات انگور منطقه، برگزاری جشنواره‌های مرتبط، نمایشگاه‌ها و فروشگاه‌های انگور و مشتقات انگور و سوغات و صنایع دستی، برگزاری تورهای گردشگری و جذب گردشگران با معرفی جاذبه‌های طبیعی و توریستی و هویت بخشی به سایت دره جوزان، بومی سازی برند انگور و کشمش ملایر را اولویتی مهم عنوان کرد.
 
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه ملایر همچنین ضمن تقدیر از حمایت‌ها و پیگیری‌های موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی و اقتصاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در ثبت جهانی انگور، از دکتر کیانی‌راد رییس این موسسه برای حضور در ملایر و نشست بعدی در منطقه دره جوزان دعوت کرد و گفت: از تجربه موفق مبل و منبت باید برای معرفی انگور ملایر استفاده کنیم تا ضمن بهره‌گیری از توان و ظرفیت دهیاران، کشاورزان‌، تعاونی باغداران، تولیدکنندگان و صادرکنندگان انگور و کشمش و کارخانه‌های فراوری کشمش، منطقه دره جوزان و شهرستان از فواید ثبت جهانی انگور بهره‌مند شوند.
 
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه ملایر نیز ضمن تقدیر از همراهی و همکاری خوب باغداران و کشاورزان در ثبت جهانی انگور، کمبود اعتبارات و شیوع ویروس کرونا را از عوامل مهم در برگزار نشدن جشن ثبت جهانی انگور در ملایر عنوان کرد و افزود: با راه‌اندازی دبیرخانه ثبت جهانی انگور می توان برنامه‌ها و اهداف این عنوان جهانی را اجرا و جاذبه‌ها و پتانسیل‌های گردشگری منطقه دره جوزان را به در سطح ملی و جهانی معرفی کرد.
«لیلا غفاری» برندسازی انگور و کشمش را ضرورت مهم برشمرد و بیان کرد: برندسازی به ویژه در حوزه صادرات می تواند انگور ملایر را بهتر به جهان معرفی کند.

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی