به گزارش روابطعمومی فرمانداری نهاوند، ضرغام احمدوند به همراه امامجمعه نهاوند و معاونین با حضور در محل مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند از رئیس و اساتید این دانشگاه به مناسبت فرارسیدن ۱۲ اردیبهشتماه روز گرامیداشت مقام استاد و معلم تجلیل کردند.
فرماندار نهاوند در این آئین با بیان اینکه شهید مطهری میراثی جوان برای جامعه امروز ما به یادگار گذاشتند، گفت: شهید مطهری بهعنوان یک الگوی مؤثر، افتخار دانشگاه تهران است؛ بنابراین دانشگاه تهران وظیفه دارد در ادامه تلاشهایی که خانواده استاد شهید مطهری برای باز نشر آثار ایشان انجام دادهاند، گامهای بعدی را بردارد و تلاشهای ارزشمند در زمینه نشر و ترویج آثار شهید مطهری را استمرار دهد.
وی با تأکید بر تلاشهای بیشتر و عمیقتر برای ترویج ارزشهای معلمی شهید مطهری، گفت: برگزاری نکوداشت و گرامیداشت برای شهید مطهری، حداقل کاری است که میتواند انجام شود که البته در جای خود قابل قدردانی است. ما باید تلاشها و نهادسازیهایی صورت دهیم تا ارزشهایی که شهید مطهری در حوزه علم و دانش ایجاد کرد را در هر سه بعد شناختی، رفتاری و عاطفی تبیین کنیم. این سه عنصر و مؤلفه، در واقع مهارتها و تواناییها و شایستگیهای لازم برای اثرگذاری یک معلم و استاد در محیط علمی محسوب میشوند.
حجتالاسلام عباسعلی مغیثی در جمع اساتید مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند از «تفکر انتقادی» بهعنوان یکی از ویژگیهای بارز شهید مطهری نام برد و گفت: شهید مطهری یک کارآفرین دانشگاهی و آکادمیک بود، شهید مطهری شخصیتی است که میتوان مبنای تفکر انتقادی را در رفتار، سخنرانیها و مصداقهای غیرکلامی ایشان ملاحظه کرد؛ ایشان تفکر انتقادی را از خود انتقادی شروع میکند و هیچ تعارفی ندارد. شهید مطهری در ایجاد چالش، پیشگام است و هیچ هراسی از به چالش کشیدن و نقدکردن ندارد و خودش در جایی که شک و شبههای هم مطرح نیست، شک و شبهه را مطرح میکند و پاسخ میدهد.
امامجمعه نهاوند ادامه داد: «تفکر انتقادی» فقط دیدن نقاط منفی نیست؛ بلکه تفکر انتقادی مبتنی بر گردآوری دادههای علمی و مستندسازی و تحلیل آن و ارائه یک دیدگاه مستقل است متأسفانه در دانشگاهها در حوزههای مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و غیره، معمولاً حالت نقد یکطرفه داریم که فقط ضعفها را بیان میکنیم این در حالی است که نهاد علم باید در بخشی از این مسائل، پاسخگوی مشکلات جامعه باشد.