به گزارش روابط عمومی استانداری همدان، دکتر مهدی باب الحوائجی، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان، در ستاد برگزاری دهه مبارک فجر سال ۱۴۰۰، گفت: فرمانداران و مدیران ایامالله بودن دهه فجر را مورد توجه ویژه قرار بدهند و بر مبنای باورها و اعتقادات، و نه بر مبنای دستورالعملهای اداری برگزار شود. در برگزاری ایامالله دهه مبارک فجر، بهصورت متفکرانه، ابداعی و خلاقانه بر مبنای نوآوری برگزار شود.
بابالحوائجی افزود: در برنامههای ایامالله کارآمدی اسلامی و خدمات انقلاب را به صورت ملموس برای مردم تبیین و ترویج کنید.
وی گفت: برنامههای استان در دهه مبارک فجر بر سه پایه و سه ضلع: ایدئولوژی که تفکر دینی بنیانگذار انقلاب اسلامی بود، مردمی بودن و در پایان شخصیت امام خمینی (ره) استوار باشد.
معاون استاندار همدان با اشاره به تنوع و بدیع بودن برنامههای دهه مبارک فجر در سال جاری، گفت: فرمانداران و مسئولان مربوطه برای انقلابی بودن و انقلابی ماندن برنامههای خلاقانه، نرامافزای و سختافزازی تدوین و اجرا کنند. وی افزود: ضرورت دارد که برنامهها از کاربرد و کارآمدی داشته باشند و به فکر جوان بودن و جوان برگزار کردن جشن انقلاب باشند.
معاون استاندار همدان، گفت: در جهت تشویق و ترغیب مردم به انقلابی بودن و تفکرات انقلابی را تمرین کردن، تلاش شود.
وی گفت: کمیتههای زیرمجموعه ستاد برگزاری دهه مبارک فجر، برنامههای خاص فضای مجازی را ارائه کنند.
باب الحوائجی، با اشاره به ضرورت ارائه برنامه توسط جامعه دانشگاهیان، روحانیون و حوزه علمیه استان گفت: کمیته دانشگاهیان، روحانیون و حوزههای علمیه به عنوان یکی از ارکان مهم انقلاب اسلامی، برنامه خاص، شرعی و نشاطآور خود را برای برگزاری هرچهبهتر جشن انقلاب اسلامی ارائه کنند.
وی افزود: فرمانداران تدابیر لازم را برای انتخاب و گزینش سخنرانان روز ۲۲ بهمن بیاندیشند.
باب الحوائجی گفت: عملکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی را به صورت مستندسازی و برنامههای متفاوت منتشر کنند. در این راستا پروژههای قابل افتتاح شناسایی و در روز دهه مبارک به بهرهبرداری برسند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان، با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی در برگزاری جشن دهه فجر، گفت: مشارکتهای مردمی در برگزاری جشن دهه فجر، تدوین برگزاری برنامه نهم دی به عنوان روز بصیرت، به صورت جدی و هماهنگ انجام و اجرا شود.
وی گفت: کلید واژه رشد و توسعه ما در مسائل فرهنگی، سیاسی، عمرانی و اجتماعی، همگرایی و انسجام است.
معاون استاندار همدان، در پایان سخنان خود گفت: اعتمادسازی، قوی کردن بدنه اجتماعی نسبت به نظام باید بیش از پیش تقویت شود.