مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان: تمام فضاهای ورزشی استان در اختیار بانوان قرار گیرد

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان گفت: در کارگروه اجتماعی استان همدان مصوب شد تمامی فضاهای ورزشی این استان برای زنان آن منطقه مورد استفاده قرار گیرد.

"ربیعه علی‌محمدی" عصر سه‌شنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده شهرستان ملایر افزود: طبق هماهنگی با آموزش و پرورش استان نیز مصوب شد حیاط مدارس روستایی و همچنین حسینیه‌ها برای ورزش بانوان مورد استفاده قرار گیرد.

وی بیان کرد: با همکاری ورزش و جوانان استان نیز در نظر داریم طرح بررسی ساختار قامتی زنان روستایی و دخترانی که وارد مدارس می‌شوند، اجرا شود.

مشاور استاندار همدان در امور بانوان اظهار داشت: امسال درخواست دادیم طرحی که برای بانوان شاغل مبنی بر استفاده از پاس ورزشی سه یا چهار ساعت در هفته استفاده می‌شود، برای بانوان کارگر نیز استفاده و اجرایی شود.

علی‌محمدی با بیان اینکه در حوزه آموزش نیز طرح‌های بسیاری برای دختران جامانده از تحصیل داریم، افزود: این در حالیست که ۴۸ درصد افراد معتادی که زندانی هستند، مادرانشان بی‌سواد است و این نشان می‌دهد که مادران نقش مهمی در تربیت نسل سالم در جامعه دارند.

وی با بیان اینکه با همه‌گیری ویروس کرونا در حوزه طرح سلامت مادران و نشاط زنان با مشکل مواجه شدیم، بیان کرد: بزنامه‌های مرتبط با سلامت مادران و زنان در هفته سلامت پیگیری و اجرا می‌شد که با شیوع ویروس کرونا متوقف شد و تمام نیروی کادر درمان برای مقابله با کرونا به کار گرفته شد.

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان تاکید کرد: ۱۴۰ برنامه ملی مصوب شده در ستاد ملی زن و خانواده به دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها ابلاغ شده که مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان باید سهم خود را از این برنامه‌ها از طریق وزارتخانه و اداره کل خود پیگیری کنند که در سامانه رصد پایش سند ملی زنان کشور بارگذاری و امتیازدهی خواهد شد.

علی‌محمدی گفت: جامعه امروز ما جامعه‌ای است که زن و مرد باید برای پیشرفت اقتصادی و فرهنگی کشور به ویژه در حوزه فرهنگی طبق تاکیدات رهبر معظم انقلاب تلاش کنند و جایگاه امن‌تری را برای خود، همسر و فرزندان‌مان فراهم کنیم.

مشاور فرماندار ویژه ملایر در امور بانوان نیز گفت: براساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، از جمعیت بیش از ۲۸۸ هزار نفری این شهرستان، بیش از ۱۴۳ هزار نفر جمعیت زنان است که نیمی از جمعیت این شهرستان را تشکیل می‌دهد.

"زهرا فراهانی" با تاکید بر اینکه برای نیمی از جمعیت زنان نیازمند سیاست‌گذاری است، افزود: ملایر با وجود ۱۱ مرکز دانشگاهی، دختران سهم بالایی در تعداد دانجشویان دارند که باید برنامه‌ریزی خوبی در این حوزه صورت گیرد.

وی با اشاره به کسب ۲ عنوان جهانی در حوزه انگور و منبت اظهار داشت: در حوزه انگور حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد کار توسط بانوان انجام می‌شود که برای بیمه آنها باید فکر اساسی شود.

مشاور فرماندار ویژه ملایر در امور بانوان وجود ۳۱ هزار مترمربع پارک بانوان را ظرفیتی مهیا برای بانوان دانست و با اشاره به فعالیت بانوان این شهرستان در حوزه صنایع دستی گفت: با شیوع ویروس کرونا حدود ۶۰ و ۷۰ کار در حوزه آموزش بانوان شهرستان تعطیل شد و بیشتر آموزش‌ها از طریق فضای مجازی و آنلاین انجام می‌شود.

فراهانی با بیان این اینکه ۷۰ تا ۸۰ درصد فعالیت‌های ۲۰ سمن این شهرستان در حوزه بانوان است، ادامه داد: از این تعداد سه سازمان مردم نهاد مختص بانوان فعال است.

وی برگزاری دوره‌های آموزشی تحکیم خانواده، عدم امنیت شغلی بانوان، عدم گرایش به ازدواج، نابرابری در قوانین در حوزه زنان، کمبود اعتبارات ورزشی و فضاهای ورزشی، استفاده از بانوان در پست‌های مدیریتی، محدودیت فرصت‌های شغلی برای بانوان، آسیب‌های اجتماعی، اشکغال زنان در شغل‌های کاذب و بالا رفتن سن ازدواج را از جمله کمبودها و مشکلات در حوزه بانوان برشمرد.

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی