حضور فرماندار شهرستان اسدآباد در مراسم دعای ندبه و تشییع شهدای دفاع مقدس در شهر اسدآباد و آجین
مراسم باشکوه دعای ندبه و تشییع پیکر مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس، صبح امروز با حضور سلیمان نظریدوست فرماندار شهرستان اسدآباد و جمعی از مسئولان و مردم ولایتمدار در مسجد جامع اسدآباد برگزار شد.
صبح جمعه و از ساعت ۷ صبح، پیکر مطهر دو شهید گمنام وارد مسجد جامع اسدآباد شد و مراسم دعای ندبه همراه با سوگواری مردم و خانوادههای معظم شهدا برگزار گردید.
فضای مسجد مملو از حالوهوای معنوی و دلدادگی به فرهنگ ایثار و شهادت بود.
پس از پایان دعای ندبه، مراسم بدرقه پیکرهای مطهر شهدا رأس ساعت ۹ صبح از مسجد جامع به سمت میدان امام (ره) انجام شد. حضور گسترده مردم، هیئتهای مذهبی و بسیجیان ، جلوهای از احترام و قدرشناسی مردم اسدآباد نسبت به مقام شهدا خلق کرد.
در ادامه برنامهها، پیکرهای مطهر دو شهید گمنام جهت برگزاری مراسم استقبال و تشییع به بخش پیرسلمان و شهر آجین منتقل شدند و اهالی این مناطق نیز با شور و ارادت ویژه به استقبال شهدا پرداختند.
سلیمان نظریدوست فرماندار اسدآباد در حاشیه مراسم گفت:
شهدا مایه عزت و امنیت کشور هستند و حضور در مراسم آنها کمترین ادای دین به مقام والای این عزیزان است. زنده نگه داشتن یاد شهدا وظیفهای همگانی است و باید با همراهی مردم استمرار یابد.
این مراسم با هدف تکریم مقام شامخ شهدا و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه برگزار شد و بار دیگر مهر و ارادت مردم اسدآباد به شهدای دفاع مقدس را به نمایش گذاشت.
پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان اسدآباد

