معرفی مدیرکل دفتر هماهنگي امور اقتصادي

مدير کل دفتر هماهنگي امور اقتصادي

محمدعلی محمدی

d872a40f88f2dee9537204f48212aa4e_1.jpeg

شرح وظایف و اهداف :

1.مطالعه ، تهیه و تدوین برنامه توسعه اقتصادی میان مدت و كوتاه مدت استان درچارچوب برنامه كلان كشور.

2. نظارت بر انطباق فعالیت های اقتصادی استان با اهداف و خطی مشی های توسعه ملی و منطقه ای.

3. تهیه وتدوین گزارش های سالانه اقتصادی استان.

4. انجام بررسی و ارائه برنامه ها ی امور اشتغال و سرمایه گذاری در استان و انجام وظایف كارگروه های ذیربط.

5.همكاری و تهیه راهكارهای لازم در امور مربوط به توسعه صادرات.

6.بررسی و شناخت بمنظور بهره برداری از كلیه امكانات موجود استان در زمینه كشاورزی ، دامپروری ، صنعتی ، خدماتی و نظایر آن در جهت توسعه و پیشبرد برنامه های كشاورزی و دامپروری و صنعتی استان و ارائه پیشنهاد و راه حل های مناسب به دستگاه های اجرائی ذیربط و انجام پیگیری های لازم برای رفع نارسائی ها مشكلات و مسائل آنان .

7.انجام مطالعات و بررسی های لازم بمنظور شناخت استعدادهای رشد كشاورزی ، دامپروری و تولیدی استان در جهت كمك به تعیین سیاست ها و خط مشی های اقتصادی و تولیدی استان در چارچوب اصول كلی توسعه اقتصادی كشور .

8.هماهنگی و همكاری با دستگاههای اجرائی ذیربط در امر احیاء ، گسترش ، توسعه و بهره برداری از مراتع ، جنگل ها و اراضی مستعد كشاورزی در سطح استان .

9.هماهنگی بین ارگان های ذیربط در زمینه بسیج امكانات بمنظور انجام امور مربوط به اسكان ، بهداشت ، آموزش و تأمین مراتع و سایر تسهیلات رفاهی عشایر.

10. نظارت در تهیه و تنظیم طرح های كشاورزی ، دامپروری ، صنعتی ، عمرانی و اقتصادی و ... با توجه به تجارب اجرائی و ضرورت ها و جهات سیاسی و اجتماعی منطقه.

11. هماهنگی و همكاری با ارگان های ذیربط در امر صنعت ، تولید ، معادن و فلزات و كشاورزی و ارائه گزارشات پیشرفت امور اقتصادی و تولیدی استان به مقامات مافوق و سایر مراجع ذیربط.

12.نظارت و مراقبت در تشكیل جلسات و فعالیت های كشاورزی شهرستان های تابعه و همچنین بررسی و اظهارنظر نسبت به پیشنهادات دستگاههای اجرائی استان در ارتباط با مسائل مربوط به كشاورزی.

13.نظارت و هماهنگی در امر مطالعه و بررسی امور مربوط به آب و آبخیز داری و تهیه طرح در امور آب استان و برنامه ریزی درخصوص استفاده بموقع و بجا از رودخانه ها و آب های تحت الارضی و سطح الارضی استان.

14.ایجاد هماهنگی در زمینه امور بانكی استان .

15. نظارت در توزیع عادلانه ارزاق عمومی و كالاهای اساسی و سایر مواردیكه از طریق دولت سهمیه بندی می شود .

16. تشكیل جلسات وكارگروه های مربوط كنترل و قیمت گذاری كالای استان و پیگیری مصوبات تا مرحله اقدام .

17.تأمین موجبات و نظارت و مراقبت در تشكیل جلسات شورای آرد و نان استان و همچنین اجرای سیاست دولت در قبال آرد و گندم .

18.انجام بررسی های لازم بمنظور ارائه پیشنهادات مناسب به ارگان های اجرائی استان در جهت رفع مسائل و مشكلات ناشی از اجرای طرح ها و فعالیت های مربوط به صادرات غیرنفتی استان ، ارتقاء سطح كیفیت اینگونه صادرات در حد انطباق ویژگی های آن با استانداردهای قابل قبول كشورهای وارد كننده و فراهم آوردن موجبات تشویق و توجیه صادركنندگان محلی به انجام سرمایه گذاری های بیشتر در زمینه های فوق ضمن تأكید بر رعایت معیارهای مذكور با همكاری سازمان ها و مراجع ذیربط .

19 پیشنـــهاد انــــجام رایزنی های لازم با نمایندگی های كشورهای خارجی ، مستقر در جمهوری اسلامی ایران از طریق وزارت امور خارجه بمنظور معرفی كیفی و كمی و همچنین تنوع صادرات غیر نفتی محلی و اهتمام در فراهم ساختن زمینه صدور این قبیل كالاها توسط دستگاههای اجرائی استان با هماهنگی وزارتخانه ها و سازمان های ذیربط .

تلفن تماس:

38256015

نمابر:

38256513

استان همدان

HamedanMaps

ملایر نهاوند تویسرکان اسدآباد بهار همدان کبودرآهنگ فامنین درگزین رزن

درباره استان همدان

استان همدان از شمال به زنجان، از جنوب به لرستان، از شرق به استان مرکزی و از غرب به کرمانشاه و بخشی از استان کردستان محدود می شود. همدان منطقه‌ای کوهستانی است و کوه الوند با ۳ هزار ۵۷۴ متر ارتفاع از مهمترین ارتفاعات این منطقه به حساب می‌آید.

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08138256070-9
  www.ostan-hm.ir
  همدان بلوار سردار سلیمانی روبروی تقاطع شکریه استانداری همدان

اوقات شرعی