واحدهای نانوایی باید تابع مقررات و دستورالعمل صنف خود باشند
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری همدان در کارگروه آرد و نان این شهرستان گفت : واحدهای نانوایی باید تابع مقررات و دستورالعمل صنف خود باشند .
یزدان آزرمی افزود : اعمال ساعت کاری سلیقه ای، عدم نصب نرخنامه، عدم اصلاح و بروزرسانی و کاهش توجه به مسائل بهداشتی عمده مسائل بازرسی های هفته گذشته این کارگروه از نانوایی های سطح شهرستان همدان می باشد .
وی ضمن تقدیر از گروه بازرسی مشترک از واحدهای نانوایی خاطر نشان کرد: حضور به موقع و رسیدگی به مسائل و مشکلات آنها تاثیر بسزایی در کاهش تخطی عمکلرد برخی از نانوایان داشته است.
آزرمی افزود : نانوایان جزئی از بدنه جامعه و در مسیر خدمت به آحاد مردم هستند و ما رفع مشکلات این قشر را نیز جزو وظایف خود می دانیم.
معاون فرمانداری همدان تاکید کرد : واحدهای نانوایی باید پیش بینی قطع برق را داشته و نسبت به تهیه ژنراتور برای جلوگیری از توقف تولید نان اقدام نمایند.
آزرمی با بیان اینکه علاوه بر ژنراتور، اتحادیه نانوایان باید پیگیر تامین سوخت دوم برای نانوایی ها باشد، ادامه داد : تحت هیچ شرایطی نباید پخت نان در واحد های نانوایی به غیر از روز تعطیل از پیش تعیین شده، اتفاق بیفتد.